085 - 06 08 572
English

Wat onze verkoop service bijzonder maakt.

100% transparant en fair biedingsproces.

Alle biedingen worden uitsluitend via ons portaal verwerkt en zijn direct zichtbaar voor de verkoper, zonder dat er informatie wordt uitgewisseld met andere makelaars. Hierdoor krijgt iedereen kans op een eerlijke deal en waarborgen we de vertrouwelijkheid van elke transactie.

Vaste prijzen

Bij ons vind je vaste prijzen, zonder verborgen bonusregelingen of een percentage van de transactieprijs. We maken het eerlijk en simpel voor jou.

Uitgebreid woningdossier

Voorafgaand aan een bezichtiging kunnen potentiële kopers online het uitgebreide woningdossier bekijken inclusief het bouwkundig rapport. Goed geïnformeerde kopers vergroot de kans op een snelle verkoop.

Samen verkopen

Wij beginnen met een online bezichtiging, gevolgd door jouw persoonlijke rondleiding. Jij kent je huis immers het beste, en wees gerust, alle potentiële kopers zijn al goed geïnformeerd en enthousiast.

Moderne software en marketingtools

Potentiële kopers 24/7 online een bezichtiging inplannen voor jouw huis. Bovendien wordt jouw woning via al onze communicatiekanalen gepromoot.

Presentatie

We bieden uitgebreide presentatiepakketten, verkoopstyling en hebben een eigen fotograaf.

Stap voor stap

Onze werkwijze

Stap 01
Stap 01 Online adviesgesprek

Krijg inzicht in onze transparante aanpak. Onze makelaar beantwoordt hier al je vragen en vertelt hoe we jou kunnen helpen.

Stap 02
Stap 02 Waardebepaling en advies

Binnen 48 uur sturen we jou een waardebepaling met de meest recente transacties en ons verkoopadvies.

Stap 03
Stap 03 Fairhouse Kennisbank

Na het tekenen van de opdracht tot dienstverlening krijg je toegang tot onze kennisbank.

Stap 04
Stap 04 Documenten uploaden

Via ons portaal Myfairhouse kan je digitaal de vragenlijst invullen en alle documenten van het huis moeiteloos uploaden.

Stap 05
Stap 05 Woningopname

Wij maken foto’s, een woningvideo, een VR-tour, meetrapport en exclusieve digitale bezichtiging.

Stap 06
Stap 06 Bouwkundige keuring

Tijdens de woningopname wordt het huis bouwkundig gekeurd, zodat we de koper volledig kunnen informeren over de bouwkundige staat.

Stap 07
Stap 07 Marketing

Met de allernieuwste software en moderne marketing tools zorgen wij voor een maximaal exposure voor jouw huis en zoeken wij de juiste klanten.

Stap 08
Stap 08 Bezichtigingen

Kopers kunnen 24/7 een bezichtiging inplannen bij jouw huis en ontvangen onze digitale bezichtiging video, gevolgd door jouw persoonlijke rondleiding.

Stap 09
Stap 09 Biedingen & onderhandelingen

Alle biedingen gaan uitsluitend via ons portaal en zijn direct voor jou zichtbaar, 100% eerlijk en transparant.

Stap 10
Stap 10 Koopakte tekenen

Wij maken en controleren de koopakte, zorgen voor snelle digitale ondertekening, houden belangrijke data voor je in de gaten.

Stap 11
Stap 11 Verhuizen

Het is tijd om te verhuizen. Bij Fairhouse helpen we je graag tot het einde.

Stap 12
Stap 12 Inspectie en overdracht

Samen met jou en de kopers inspecteren we het huis en gaan we met je mee naar de notaris voor de overdracht.

Eerlijk verkopen met Fairhouse

Waarom Fairhouse

Fairhouse verkoopservice

Ben jij klaar om samen je woning te verkopen en om de makelaardij eerlijker te maken?. Wordt dan fairhouse member. Change is in your hands.

Wie doet wat bij verkoop? Wij…

 • Maken online kennis via zoom en maken een waardebepaling en verkoopadvies

 • Zijn aanwezig tijdens de bouwtechnische keuring en fotografie

 • Maken een unieke digitale bezichtiging video

 • Zorgen voor een compleet online woningdossier

 • Bepalen samen met jou de verkoopstrategie

 • Plaatsen jouw huis op Funda, Pararius en social media kanalen

 • Onderhandelen voor jou de beste verkoopprijs

 • Checken alles juridisch

 • Stellen de koopovereenkomst op (m.u.v. Amsterdam)

 • Zijn aanwezig tijdens de eindinspectie en overdracht bij de notaris

en jij/U...

 • Levert alle benodigde informatie en documenten aan in ons portaal

 • Doet de bezichtigingen zelf

 • Tekent de koopovereenkomst

 • Bent aanwezig tijdens de eindinspectie en overdracht.

Vaste en eerlijke prijzen
Onze tarieven

Geen verplichting · Direct aan de slag

Onze succesverhalen

Wij de antwoorden

Jij hebt vragen

FAQ

Verkopers

Fairhouse is het alternatief op de huizenmarkt. Voor iedereen die klaar is met niet transparante processen, oneerlijke praktijken en prijzen en wie waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid.

Je kiest voor Fairhouse omdat jij óók van mening bent dan de makelaardij eerlijker, makkelijker en transparanter kan. Door een deel van de werkzaamheden van de traditionele makelaar te automatiseren, te digitaliseren en door de bezichtigingen door jou zelf te laten doen, kunnen wij onze diensten tegen een scherp tarief aanbieden. Kortom, je bespaart duizenden euro’s!

Ons team bestaat uit gecertificeerde makelaars, dataspecialisten, fotografen, content creators, marketingspecialisten, stylisten. Iedereen doet wat hij leuk vindt en expert in is. En dat resulteert in het beste resultaat voor jou.

Wij werken transparanter, eerlijker, efficiënter en duurzamer. Ons gehele proces is transparant en deels online en geautomatiseerd. Dit scheelt ons veel tijd en jou dus veel geld. Wij hanteren voor iedereen een vaste prijs, ongeachte de transactieprijs. Wel zo eerlijk.

Wij maken van elke woning een digitale bezichtiging (video) en vertellen all ins en outs. Jij doet de bezichtigingen zelf. En nee je hoeft niet de makelaar uit te gaan hangen, maar gewoon te vertellen wat jouw huis zo fijn maakt, wie de buren zijn en wat ervoor leuks te doen is in de buurt. Dit scheelt heel veel heen en weer rijden (lees tijd) en jou dus weer geld. Daarnaast is het ook leuk om iedereen te zien en ken jij je woning beter dan wij. En last but not least. Wij houden van mensen en onze planeet, dus focussen wij ons op duurzame relatie en het verduurzamen van woningen. Dat is onze passie!

Wij zijn géen online makelaar, maar een hybride makelaar. Een deel van ons proces is online, maar het andere deel blijft face to face. Volgens ons kun je als makelaar géén woning aankopen, zonder er geweest te zijn. Een woning moet je voelen en zien en wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact. Tot slot hechten wij echt waarde aan mensen en onze planeet. Het gaat ons niet alleen om geld verdienen, wij zetten ons om duurzamer te wonen!

Transparant

Prijzen

Wij rekenen €1200 opstartkosten. Dit is inclusief een bouwtechnische keuring. Wanneer wij de woning verkocht hebben betaal je via de afrekening van de notaris om een courtage. Wij werken met vaste prijzen en staffels. Géén bonusregelingen of percentage van de verkoopprijs dus. Dat vinden wij fair.

Je kunt Fairhouse bereiken via Whatsapp, telefoon of email, of je kunt een gratis online kennismakingsgesprek inplannen.

De opstartkosten dienen online (via ideal) te worden betaald. Daarna start het proces.

Nee, wij rekenen géén annuleringskosten.

Zullen we eens kennismaken?

Contact

Onze deur staat altijd voor je open. Mailen, appen of bellen mag natuurlijk ook.