085 - 06 08 572
English

Wat onze aankoopservice zo bijzonder maakt.

Hybdride service

Onze service is deels online en deels face to face, altijd met jouw persoonlijke makelaar.

Online onboarding meeting

We maken een zoekopdracht voor je aan en sturen passend aanbod naar je door. Als extraatje ontvang je een leuk welkomstcadeau, om je zoektocht nog efficiënter te maken.

Vaste faire prijzen

Speciaal voor jou hebben we pakketten samengesteld, zodat je van tevoren precies weet wat de kosten zijn. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid.

Toegang tot onze kennisbank

We delen graag onze kennis met jou. Zo hebben we onder andere e-courses en handige checklists voor jou gemaakt, om je nog beter voor te bereiden.

Samen kopen

Jij hebt de vrijheid om huizen te bezichtigen op jouw eigen schema. Na de bezichtiging neemt jouw makelaar contact met jou op om te kijken of we verder gaan met de woning.

Uitgebreide woninganalyse

Voorafgaand aan de bieding maken wij een analyse en waardebepaling van het huis en geven je een fair advies.

Wij vereenvoudigen het aankoopproces

Onze werkwijze

Stap 01
Stap 01 Online adviesgesprek

Krijg inzicht in onze innovatieve aanpak. Onze makelaar beantwoordt hier al je vragen en vertelt hoe we jou kunnen helpen.

Stap 02
Stap 02 Online onboarding meeting

We maken een zoekopdracht voor je aan en sturen passend aanbod naar je door.

Stap 03
Stap 03 Fairhouse Kennisbank

Na het tekenen van de opdracht tot dienstverlening krijg je toegang tot onze online leeromgeving en community.

Stap 04
Stap 04 Bezichtigingen

Jij hebt de vrijheid om huizen te bezichtigen op jouw eigen schema. Na de bezichtiging neemt jouw makelaar contact met jou op om te kijken of we verder gaan met de woning.

Stap 05
Stap 05 Woninganalyse

Voorafgaand aan de bieding maken wij een analyse en waardebepaling van het huis en geven je een fair advies.

Stap 06
Stap 06 Bieding en onderhandelingen

Jouw makelaar stuurt namens jou een bod en onderhandelt voor het beste resultaat.

Stap 07
Stap 07 Bod geaccepteerd

Gefeliciteerd, het bod is geaccepteerd! We gaan nu aan de slag met de verdere stappen om het proces soepel te laten verlopen.

Stap 08
Stap 08 Bouwkundige keuring

Voor het tekenen van de koopakte, laten we standaard een bouwkundige keuring uitvoeren, zodat je precies weet wat je koopt.

Stap 09
Stap 09 Koopakte tekenen

Wij controleren de koopakte, leggen deze stap voor stap aan je uit, en bewaken belangrijke data, zodat je geen cruciale momenten mist.

Stap 10
Stap 10 Financiering en taxatie

Na ondertekening van de koopakte regelt een hypotheekadviseur van Expat Morgatage of IkBenFris jouw hypotheek.

Stap 11
Stap 11 De sleutels

Samen met jou en de kopers inspecteren wij het huis en gaan we met je mee naar de notaris voor de overdracht en krijg je de sleutels van je nieuwe huis.

Stap 12
Stap 12 Verhuizen

We helpen je voordelig verhuizen met onze partners en bieden gerecyclede verhuisdozen aan in lijn met onze duurzaamheidsvisie.

Eerlijk kopen met Fairhouse

Waarom Fairhouse

Fairhouse aankooppservice

Ben jij klaar om samen een huis te kopen en de makelaardij eerlijker te maken? Wordt dan fairhouse member. Change is in your hands.

Wie doet wat bij aankoop? Wij…

 • Bespreken online je woonwensen

 • Sturen je aanbod (voor de markt uit) door

 • Contacten je na elke bezichtiging

 • Checken het woningdossier

 • Maken 5 woning analyses en geven je advies

 • Versturen het bod en doen de onderhandelingen

 • Zijn aanwezig tijdens de bouwtechnische keuring en eindinspectie

 • Checken de koopovereenkomst en documenten van de notaris

en jij/u...

 • Houd ons op de hoogte van alle geplande afspraken

 • Gaat zelf de woningen bezichtigingen en stuurt ons foto’s en video’s door

 • Tekent de koopovereenkomst

 • Bent aanwezig tijdens de bouwtechnische keuring, inspectie en notaris.

Vaste en faire prijzen
Onze tarieven

Geen verplichting · Direct aan de slag

Onze succesverhalen

Wij de antwoorden

Jij hebt vragen

FAQ

Kopers

Fairhouse is het alternatief op de huizenmarkt. Voor iedereen die klaar is met niet transparante processen, oneerlijke praktijken en prijzen en wie waarde hecht aan kwaliteit.

Wij werken transparanter, makkelijker en eerlijker. Ons gehele proces is transparant en deels online en geautomatiseerd. Dit scheelt ons veel tijd en jou dus veel geld. Wij hanteren voor iedereen een vaste prijs, ongeachte de transactieprijs. Wel zo eerlijk. Wij maken van elke woning een digitale bezichtiging (video) en vertellen all ins en outs. Jij doet de bezichtigingen zelf. En nee je hoeft niet de makelaar uit te gaan hangen, maar gewoon te vertellen wat jouw huis zo fijn maakt, wie de buren zijn en wat ervoor leuks te doen is in de buurt. Dit scheelt heel veel heen en weer rijden (lees: tijd) en jou dus weer geld. Daarnaast is het ook leuk om iedereen te zien en ken jij je woning beter dan wij. En last but not least. Wij houden van mensen en onze planeet, dus focussen wij ons op duurzame relatie en het verduurzamen van woningen. Dat is onze passie!

Wij zijn géen online makelaar, maar een hybride makelaar. Een deel van ons proces is online, maar het andere deel blijft face to face. Volgens ons kun je als makelaar géén woning aankopen, zonder er geweest te zijn. Een woning moet je voelen en zien en wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact. Wij zijn in tegenstelling tot Walter en Libero zijn wij lid van brancheorganisatie VBO en hebben wij nog méér en actuelere data. 

Prijzen

Wij rekenen €300,- opstartkosten voor het maken van een zoekprofiel, het doorsturen van aanbod én dit is inclusief 5 woninganalyses/ biedingen. Wanneer wij samen jouw droomwoning hebben aangekocht, bieden wij jou een totaalpakket per doelgroep. In dit pakket zit niet alleen onze courtage, maar óók een biedverzekering, hypotheekadvies, notariskosten en taxatie. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en betaal je minder. Uiteraard werken wij uitsluitend met goede partijen en hebben wij goede prijzen onderhandeld. Kortom, dit scheelt jou veel tijd en geld.

Je kunt Fairhouse bereiken via Whatsapp, telefoon of email, of je kunt een gratis online kennismakingsgesprek inplannen.

Nee, wij rekenen géén annuleringskosten. De opstartkosten worden niet geretourneerd.

Zullen we eens kennismaken?

Contact

Onze deur staat altijd voor je open. Mailen, appen of bellen mag natuurlijk ook.