085 - 06 08 572
English

Wij zijn Fairhouse
Grensverleggend, eerlijk, optimistisch en menselijk

Bij ons is vastgoed niet slechts een transactie, maar een menselijke ervaring. Bij Fairhouse gaan we verder dan conventionele benaderingen. We zijn eerlijk in al onze interacties, optimistisch over elke vastgoed uitdaging, en vooral, menselijk in onze benadering. Ons team is een mix van energieke en ervaren professionals. Van makelaars, marketing- en communicatie-experts, fotografen en architecten.

Grensverleggend

Bij Fairhouse geloven we dat het anders kan. Anders moet. Daarom durven we tegen de gevestigde orde in te gaan. En buiten bestaande grenzen te treden. Want dáár maken we het verschil. Soms creëren we grote innovaties, soms kleine. Één ding hebben ze altijd gemeen. Het belang van de klant staat altijd voorop. Want bij Fairhouse laten we graag zien hoe het ook kan.

Grensverleggend

Eerlijk

Fairhouse is ontstaan vanuit de drijfveer om de aankoop, verkoop of verhuur van je huis weer eerlijk te maken, voor iedereen. Dit doen we door te werken met vaste prijzen, maar ook door het gehele proces weer transparant te maken. Bijvoorbeeld door je een eerlijk biedproces te garanderen. We spreken ons uit en communiceren direct. Zo sta je nooit voor verrassingen. Want heel eerlijk, de grootste aan- of verkoop in je leven moet toch een geweldige ervaring zijn? Bij Fairhouse geloven we dat iedereen het verdient om vol vertrouwen de volgende stap in hun woonreis te zetten.

Eerlijk

Optimistisch

Met positieve energie kom je verder. Daarom is bij ons het glas altijd halfvol. We laten graag zien hoe het ook kan en doen dit op een positieve manier. We communiceren optimistisch en onze bevlogenheid werkt aanstekelijk. Zo brengen we onze klanten en de markt in beweging. En daar wordt iedereen beter van.

Optimistisch

Menselijk

Waarom moet het kopen, verkopen of verhuren van je huis soms zo ingewikkeld zijn? En waarom zou niet iedereen mee kunnen doen op de huizenmarkt? Bij Fairhouse laten we je graag zien dat het anders kan. Menselijker. Want waarom iets uit handen geven als je het ook zelf kan? Met onze overzichtelijke pakketten weet jij precies waar je aan toe bent. Fijn toch?

Menselijk

Vergelijk dat maar eens met traditionele makelaars

Kom werken bij Fairhouse

Ben jij enthousiast over de makelaardij en heb je de drive om bij te dragen aan een eerlijke en transparante woningmarkt? Bij ons makelaarskantoor ben je meer dan welkom! Voeg je bij ons team en ervaar de dynamiek van de vastgoedwereld in een fijne werkomgeving.

Jij mag rekenen op:

  • Een fijne werksfeer, waar jouw talent volledig tot zijn recht komt 
  • Een persoonlijk leerbudget waarmee je jezelf kunt ontwikkelen
  • Een enthousiast en samenwerkend team

Werken bij Fairhouse

Zullen we eens kennismaken?

Contact

Onze deur staat altijd voor je open. Mailen, appen of bellen mag natuurlijk ook.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod