085 - 06 08 572
English

Hallo doorstromer,

Wat leuk dat je er bent.

Krijgen jullie gezinsuitbreiding, wil je dichter bij familie wonen of droom je van een huis met een tuin en ieder kind een eigen kamer? Wij helpen je graag met het realiseren van je woonwensen.

Hallo doorstromer,

We zijn er voor jou

Wij helpen je graag om de perfecte woning voor je te vinden. Hoe? Op een geheel vernieuwende manier. Wij delen onze kennis, ons landelijke netwerk en geven je alle data en tools om zelfstandig de bezichtigingen te doen. Wij maken het kopen van een huis makkelijk, transparant en eerlijk. Benieuwd hoe? Dat leggen we graag uit in een online kennismakingsgesprek.

We zijn er voor jou

Verkoop van je huidige woning

Eerst kopen en dan verkopen? Of liever andersom.

Jij hebt de regie. Wij zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk op elkaar aansluit en bieden jou een stressvrij klantreis.

Verkoop van je huidige woning

All-in -one pakket

Wij hebben speciaal voor doorstromers op de woningmarkt een totaalpakket samengesteld. In dit all-in pakket zit niet alleen onze vaste courtage, maar ook de taxatie, notariskosten en een bouwkundige keuring. Wij hebben de beste partijen voor je geselecteerd en goed onderhandeld. Geen onaangename verrassingen achteraf en je bespaart honderden euro’s.

Koop pakket

All-in -one pakket