085 - 06 08 572
English
In verkoop:Van Der Houven Van Oordtlaan, 7316 AH, Apeldoorn - Foto
In verkoop
+25

Villa van Oranje Van Der Houven Van Oordtlaan, 7316 AH, Apeldoorn van € 661.500,- tot € 992.500,- v.o.n.

Project website
Van statige stadsvilla naar 6 duurzame, levensloopbestendige appartementen.

Villa van Oranje is gelegen in de parkenbuurt, een van de oudste villawijken van Nederland. Op slechts 5 minuten lopen bevindt zich het stadshart van Apeldoorn. De oorspronkelijke villa (aan de voorzijde) dateert van 1911 en betreft een gemeentelijk monument. In 1953 is het achterste gedeelte gerealiseerd.

De afgelopen jaren is de villa gebruikt voor meerdere doeleinden en wordt nu omgetoverd tot 6 duurzame en levensloopbestendige appartementen inclusief eigen buitenruimte, 10 eigen zonnepanelen, binnen- en buitenberging en 1 parkeerplaats op een afgesloten terrein.
Indien beschikbaar kan er ook een tweede parkeerplaats worden aangekocht of gehuurd.

De appartementen worden standaard casco opgeleverd met een hybride systeem. U kunt ervoor kiezen om de woning middels een extra pakketkeuze optie Turn-key en gasloos op te laten leveren. Daarnaast is er ruimte om de woning en buitenruimte helemaal aan te passen aan uw woonwensen.

Dit doen wij samen met de architecten van Faxe X, tuinarchitect BK tuinen, de Gemeente Apeldoorn, interieurstylist Let's Woon, en projectontwikkelaar Levea.

Comfortabel, duurzaam en levensloopbestendig wonen voor jong en oud
Aan werkelijk alles is gedacht om de appartementen zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan vloerverwarming én koeling, grote tuinen, mooie balkons, dakterrassen en ruime slaapkamers. De hoge plafonds en hoge ramen zorgen voor veel daglicht en hierdoor ervaar je het luxe loftgevoel.

In het kader van het verduurzamen van het gehele pand hebben wij gekozen voor het plaatsen van 60 zonnepanelen op het dak. De gevels, de vloer en het dak zullen optimaal geïsoleerd worden. Elk appartement zal worden voorzien van een individuele hybride warmtepomp, waarmee verwarmd en gekoeld kan worden. Kiest u voor het 100% gasloos pakket? Dan krijgt u een krachtigere warmtepomp met meer mogelijkheden, zoals warmte terugwininstallatie. Ook zal de woning dikker geïsoleerd worden en zullen alle ramen vervangen worden door HR++ glas of hoogwaardig monumentenglas. Helemaal toekomstbestendig dus!

De appartementen zijn zo gebouwd dat de bewoners erin kunnen blijven wonen als hun levensomstandigheden veranderen, bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap.
Vier van de zes woningen zijn gelijkvloers en er wordt een lift geplaatst zodat appartement 2, 3 en 6 bereikt kunnen worden. Tegen een meerprijs zou er ook een individuele lift worden geplaatst in appartement 4 en 5.

Gratis lichtplan en interieuradvies.
Onze stylistes van Let's Woon helpen u graag bij het realiseren van uw perfecte interieur. Wij bieden u een gratis lichtplan en adviesgesprek aan.

Welke appartement past bij jou?
Wilt u een gelijkvloers appartement of maisonnette? Wilt u een tuin, balkon of dakterras? De villa van Oranje biedt 6 duurzame en levensloopbestendige appartementen, tegenover het Oranjepark en slechts 5 minuten van het stadshart van Apeldoorn. Comfortabel, duurzaam en levensloopbestendig wonen, met het voorrecht van een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein midden in het centrum!

Buitenleven in de binnenstad
De appartementen beschikken over heerlijke buitenruimtes in de vorm van een tuin, balkon of dakterras. Zo haal je in hartje centrum het buitenleven binnen.

Parkeren
Wonen in het centrum en toch je auto voor de deur! Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats met de optie voor een elektrische lader.

APPARTEMENT 1
Royaal gelijkvloers appartement met tuin en authentieke details.
Hoge plafonds, ornamenten, een erker, prachtige authentieke deuren en kozijnen en een imposante hal met een granito vloer. Het hart van menig liefhebber gaat hier sneller van kloppen. In combinatie met vloerverwarming en koeling, perfecte isolatie, eigen zonnepanelen én een eigen (hybride) warmtepomp, maakt het hier een genot om te wonen.

Dit appartement van 187 m2 heeft een ruime woonkamer en leefkeuken, die met elkaar in verbinding staan d.v. (schuifdeuren. Beide vertrekken hebben werkelijk een uitzicht over de tuin en openslaande deuren in de erker geven toegang tot je eigen tuin van 113 m2.

De imposante hal is het hart van de woning en geeft toegang tot de drie slaapkamers, de ruime badkamer en de interne berging.
Hier houdt het nog niet op, want er is ook nog een werkruimte, die perfect kan dienen als kantoor of praktijkruimte aan huis. Het is mogelijk om hier een eigen entree te maken.

APPARTEMENT 2
Koninklijk wonen met uitzicht over het Oranjepark
Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 151 m2 en laat werkelijk niets te wensen over. De lift brengt je met je eigen code, direct in je eigen woning.
De hoge ramen, originele kozijnen en ensuite deuren geven deze woning veel allure en het uitzicht is werkelijk fantastisch.

De openslaande deuren in de leef-keuken geven toegang tot het dakterras aan de voorzijde.
Een heerlijke plek om 's avonds te genieten van een glaasje wijn met uitzicht over het Oranjepark.

Beide slaapkamers zijn ruim en beschikken over een eigen balkon. De hal in het midden is multifunctioneel en de badkamer is zeer ruim te noemen.

Bij dit appartement bevinden zich een binnen- en buitenberging, zonnepanelen en een parkeerplaats op een afgesloten terrein. Het plaatsen van een laadpaal behoort ook tot de mogelijkheden.

APPARTEMENT 3
Penthouse met stedelijke allure in groene omgeving
Een open keuken, veel ramen, twee lichtstraten, een glazen traverse en een waanzinnig dakterras met uitzicht over Apeldoorn. Dit heeft appartement 3 allemaal te bieden.

De lift brengt je naar de tweede verdieping, waar dit appartement van 116 m3 zich bevindt. Via de glazen traverse loopt u uw appartement binnen. Er zijn twee slaapkamers en een grote woonkamer. Wilt u de indeling graag anders? Laat het ons dan weten. Bijna alles is mogelijk.

Bij dit appartement bevinden zich een binnen- en buitenberging en een parkeerplaats op een afgesloten terrein. Mocht u een tweede auto hebben, dan is het wellicht mogelijk om een extra parkeerplaats te huren bij de buren.

Perfecte woning als u kleiner en gelijkvloers wenst te wonen. Op loopafstand van theater, bioscoop, diverse leuke restaurants, winkels en natuurlijk het park.

APPARTEMENT 4
Ruime familiewoning met tuin voor de kinderen, nabij het park.
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een maisonnette met een woonoppervlakte van maar liefst 154 m2, welke bereikbaar is via de lift. Ideaal voor boodschappen of met een kinderwagen.

De woonkamer is 1 grote ruimte en voorzien van vele ramen. Er is meer dan genoeg ruimte voor een grote bank, luxe open keuken en een grote eettafel, waar je met het hele gezin heerlijk kunt eten. Wil je liever een keuken met keukeneiland? Bijna alles is mogelijk.

De openslaande deuren in de woonkamer geven via de trap toegang tot de ruime tuin van 162m2, gelegen op het zonnige Zuidwesten. Genoeg ruimte voor de kinderen om lekker te spelen, te BBQ’en of om te genieten van een glaasje bubbels in je eigen hot tub.

In het souterrain bevinden zich drie ruime en lichte slaapkamers en een grote badkamer.
Bij dit appartement bevinden zich een berging, fietsenberging en 1 parkeerplaats op het afgesloten terrein.

In de nabije omgeving zijn vele goede scholen en sportclubs te vinden. Kortom, een ideale locatie om te wonen voor jong en oud.

Bij dit appartement bevinden zich een binnen- en buitenberging en een parkeerplaats op een afgesloten terrein. Heeft u twee auto’s? Geen probleem. Er kan een vergunning worden aangevraagd of (indien beschikbaar) een extra parkeerplaats worden gehuurd of gekocht.

APPARTEMENT 5
Comfortabel wonen tussen het park en het stadshart
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een ruime maisonnette met een woonoppervlakte van 156 m2 en een royale tuin.

De woonkamer is 1 grote ruimte en voorzien van vele ramen. De ruimte is naar eigen inzicht in te delen en in te richten. Wil je graag een houten vloer in Hongaarse punt of liever een gietvloer? Tegen een meerprijs zou er ook een individuele lift worden geplaatst in appartement 4 en 5. Alles is mogelijk!

De openslaande deuren in de woonkamer geven via de trap toegang tot de ruime tuin van 156 m2, gelegen op het zuidoosten. Hier kun je in alle rust genieten van een goed boek of tuinieren in je eigen tuin. Onze tuinarchitect van BK tuinen kan u helpen bij het inrichten van uw tuin.

In het souterrain bevinden zich drie ruime en lichte slaapkamers en een grote badkamer.
Bij dit appartement bevinden zich een berging, fietsenberging en 1 parkeerplaats op het afgesloten terrein.

In de nabije omgeving kun je heerlijk wandelen in het park De Hoge Veluwe en op slechts 5 minuten lopen bevindt zich het historische en gezellige centrum van Apeldoorn.

APPARTEMENT 6
Levensloopbestendig wonen nabij het park
Klinkt een gelijkvloers appartement met lift, dakterras, inloopkast en woonkamer met rondom glas u goed in de oren? Neem dan een kijkje in dit fraaie appartement.

Dit ruime appartement beschikt over 3 slaapkamers met een badkamer ensuite en een losse ruime badkamer. Wilt u liever twee slaapkamers voorzien van een eigen badkamer? Dat kan ook. Wij helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen.

Het dakterras bevindt zich op de derde verdieping en geeft een prachtig uitzicht over de groene omgeving.

Bij deze woning hoort ook een binnen- en buitenberging en een eigen parkeerplaats. Heeft u geen auto? Het is mogelijk om de parkeerplek niet af te nemen. Dat scheelt u €35.000 op de prijs.

Hoe wilt u uw nieuwe woning opgeleverd hebben?
Met of zonder parkeerplaats? Casco of Turn-key?
Kiest u voor een hybride systeem of kiest u voor 100% gasloos?

De koopsommen zijn van €661.500,- tot en met €992.500,- (casco) vrij op naam.

Laat u verrassen door dit prachtige project en alle mogelijkheden. Ons team van experts staat voor u klaar om u te helpen uw droomwoning te realiseren.

Mail, bel of app ons en dan laten wij u geheel vrijblijvend dit prachtige transformatieproject aan u zien.

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 6

Bouwtype

Villa van Oranje van € 661.500,- tot € 992.500,- v.o.n.

Woonoppervlakte 116-187 m²
Inhoud 1.250 m³
Aantal woningen 6
4 NOVEMBER 2023 - OPEN HUIS!

Van statige stadsvilla naar 6 duurzame, levensloopbestendige appartementen.

Villa van Oranje is gelegen in de parkenbuurt, een van de oudste villawijken van Nederland. Op slechts 5 minuten lopen bevindt zich het stadshart van Apeldoorn. De oorspronkelijke villa (aan de voorzijde) dateert van 1911 en betreft een gemeentelijk monument. In 1953 is het achterste gedeelte gerealiseerd.

De afgelopen jaren is de villa gebruikt voor meerdere doeleinden en wordt nu omgetoverd tot 6 duurzame en levensloopbestendige appartementen inclusief eigen buitenruimte, 10 eigen zonnepanelen, binnen- en buitenberging en 1 parkeerplaats op een afgesloten terrein.
Indien beschikbaar kan er ook een tweede parkeerplaats worden aangekocht of gehuurd.

De appartementen worden standaard casco opgeleverd met een hybride systeem. U kunt ervoor kiezen om de woning middels een extra pakketkeuze optie Turn-key en gasloos op te laten leveren. Daarnaast is er ruimte om de woning en buitenruimte helemaal aan te passen aan uw woonwensen.

Dit doen wij samen met de architecten van Faxe X, tuinarchitect BK tuinen, de Gemeente Apeldoorn, interieurstylist Let's Woon en projectontwikkelaar Levea.

Comfortabel, duurzaam en levensloopbestendig wonen voor jong en oud
Aan werkelijk alles is gedacht om de appartementen zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan vloerverwarming én koeling, grote tuinen, mooie balkons, dakterrassen en ruime slaapkamers. De hoge plafonds en hoge ramen zorgen voor veel daglicht en hierdoor ervaar je het luxe loftgevoel.

In het kader van het verduurzamen van het gehele pand hebben wij gekozen voor het plaatsen van 60 zonnepanelen op het dak. De gevels, de vloer en het dak zullen optimaal geïsoleerd worden. Elk appartement zal worden voorzien van een individuele hybride warmtepomp, waarmee verwarmd en gekoeld kan worden. Kiest u voor het 100% gasloos pakket? Dan krijgt u een krachtigere warmtepomp met meer mogelijkheden, zoals warmte terugwininstallatie. Ook zal de woning dikker geïsoleerd worden en zullen alle ramen vervangen worden door HR++ glas of hoogwaardig monumentenglas. Helemaal toekomstbestendig dus!

De appartementen zijn zo gebouwd dat de bewoners erin kunnen blijven wonen als hun levensomstandigheden veranderen, bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap.
Vier van de zes woningen zijn gelijkvloers en er wordt een lift geplaatst zodat appartement 2, 3 en 6 bereikt kunnen worden. Tegen een meerprijs zou er ook een individuele lift worden geplaatst in appartement 4 en 5.

Gratis lichtplan en interieuradvies
Onze stylistes van Let's woon, helpt u graag wij het realiseren van uw perfecte interieur. Wij bieden u een gratis lichtplan en adviesgesprek aan.

Welke appartement past bij jou?
Wilt u een gelijkvloers appartement of maisonnette? Wilt u een tuin, balkon of dakterras? De villa van Oranje biedt 6 duurzame en levensloopbestendige appartementen, tegenover het Oranjepark en slechts 5 minuten van het stadshart van Apeldoorn. Comfortabel, duurzaam en levensloopbestendig wonen, met het voorrecht van een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein midden in het centrum!

Buitenleven in de binnenstad
De appartementen beschikken over heerlijke buitenruimtes in de vorm van een tuin, balkon of dakterras. Zo haal je in hartje centrum het buitenleven binnen.

Parkeren
Wonen in het centrum en toch je auto voor de deur! Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats met de optie voor een elektrische lader.

APPARTEMENT 1
Royaal gelijkvloers appartement met tuin en authentieke details.
Hoge plafonds, ornamenten, een erker, prachtige authentieke deuren en kozijnen en een imposante hal met een granito vloer. Het hart van menig liefhebber gaat hier sneller van kloppen. In combinatie met vloerverwarming en koeling, perfecte isolatie, eigen zonnepanelen én een eigen (hybride) warmtepomp, maakt het hier een genot om te wonen.

Dit appartement van 187 m2 heeft een ruime woonkamer en leefkeuken, die met elkaar in verbinding staan d.v. (schuifdeuren. Beide vertrekken hebben werkelijk een uitzicht over de tuin en openslaande deuren in de erker geven toegang tot je eigen tuin van 113 m2.

De imposante hal is het hart van de woning en geeft toegang tot de drie slaapkamers, de ruime badkamer en de interne berging.
Hier houdt het nog niet op, want er is ook nog een werkruimte, die perfect kan dienen als kantoor of praktijkruimte aan huis. Het is mogelijk om hier een eigen entree te maken.

APPARTEMENT 2
Koninklijk wonen met uitzicht over het Oranjepark
Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 151 m2 en laat werkelijk niets te wensen over. De lift brengt je met je eigen code, direct in je eigen woning.
De hoge ramen, originele kozijnen en ensuite deuren geven deze woning veel allure en het uitzicht is werkelijk fantastisch.

De openslaande deuren in de leef-keuken geven toegang tot het dakterras aan de voorzijde.
Een heerlijke plek om 's avonds te genieten van een glaasje wijn met uitzicht over het Oranjepark.

Beide slaapkamers zijn ruim en beschikken over een eigen balkon. De hal in het midden is multifunctioneel en de badkamer is zeer ruim te noemen.

Bij dit appartement bevinden zich een binnen- en buitenberging, zonnepanelen en een parkeerplaats op een afgesloten terrein. Het plaatsen van een laadpaal behoort ook tot de mogelijkheden.

APPARTEMENT 3
Penthouse met stedelijke allure in groene omgeving
Een open keuken, veel ramen, twee lichtstraten, een glazen traverse en een waanzinnig dakterras met uitzicht over Apeldoorn. Dit heeft appartement 3 allemaal te bieden.

De lift brengt je naar de tweede verdieping, waar dit appartement van 116 m3 zich bevindt. Via de glazen traverse loopt u uw appartement binnen. Er zijn twee slaapkamers en een grote woonkamer. Wilt u de indeling graag anders? Laat het ons dan weten. Bijna alles is mogelijk.

Bij dit appartement bevinden zich een binnen- en buitenberging en een parkeerplaats op een afgesloten terrein. Mocht u een tweede auto hebben, dan is het wellicht mogelijk om een extra parkeerplaats te huren bij de buren.

Perfecte woning als u kleiner en gelijkvloers wenst te wonen. Op loopafstand van theater, bioscoop, diverse leuke restaurants, winkels en natuurlijk het park.

APPARTEMENT 4
Ruime familiewoning met tuin voor de kinderen, nabij het park.
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een maisonnette met een woonoppervlakte van maar liefst 154 m2, welke bereikbaar is via de lift. Ideaal voor boodschappen of met een kinderwagen.

De woonkamer is 1 grote ruimte en voorzien van vele ramen. Er is meer dan genoeg ruimte voor een grote bank, luxe open keuken en een grote eettafel, waar je met het hele gezin heerlijk kunt eten. Wil je liever een keuken met keukeneiland? Bijna alles is mogelijk.

De openslaande deuren in de woonkamer geven via de trap toegang tot de ruime tuin van 162m2, gelegen op het zonnige Zuidwesten. Genoeg ruimte voor de kinderen om lekker te spelen, te BBQ’en of om te genieten van een glaasje bubbels in je eigen hot tub.

In het souterrain bevinden zich drie ruime en lichte slaapkamers en een grote badkamer.
Bij dit appartement bevinden zich een berging, fietsenberging en 1 parkeerplaats op het afgesloten terrein.

In de nabije omgeving zijn vele goede scholen en sportclubs te vinden. Kortom, een ideale locatie om te wonen voor jong en oud.

Bij dit appartement bevinden zich een binnen- en buitenberging en een parkeerplaats op een afgesloten terrein. Heeft u twee auto’s? Geen probleem. Er kan een vergunning worden aangevraagd of (indien beschikbaar) een extra parkeerplaats worden gehuurd of gekocht.

APPARTEMENT 5
Comfortabel wonen tussen het park en het stadshart
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een ruime maisonnette met een woonoppervlakte van 156 m2 en een royale tuin.

De woonkamer is 1 grote ruimte en voorzien van vele ramen. De ruimte is naar eigen inzicht in te delen en in te richten. Wil je graag een houten vloer in Hongaarse punt of liever een gietvloer? Tegen een meerprijs zou er ook een individuele lift worden geplaatst in appartement 4 en 5. Alles is mogelijk!

De openslaande deuren in de woonkamer geven via de trap toegang tot de ruime tuin van 156 m2, gelegen op het zuidoosten. Hier kun je in alle rust genieten van een goed boek of tuinieren in je eigen tuin. Onze tuinarchitect van BK tuinen kan u helpen bij het inrichten van uw tuin.

In het souterrain bevinden zich drie ruime en lichte slaapkamers en een grote badkamer.
Bij dit appartement bevinden zich een berging, fietsenberging en 1 parkeerplaats op het afgesloten terrein.

In de nabije omgeving kun je heerlijk wandelen in het park De Hoge Veluwe en op slechts 5 minuten lopen bevindt zich het historische en gezellige centrum van Apeldoorn.

APPARTEMENT 6
Levensloopbestendig wonen nabij het park
Klinkt een gelijkvloers appartement met lift, dakterras, inloopkast en woonkamer met rondom glas u goed in de oren? Neem dan een kijkje in dit fraaie appartement.

Dit ruime appartement beschikt over 3 slaapkamers met een badkamer ensuite en een losse ruime badkamer. Wilt u liever twee slaapkamers voorzien van een eigen badkamer? Dat kan ook. Wij helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen.

Het dakterras bevindt zich op de derde verdieping en geeft een prachtig uitzicht over de groene omgeving.

Bij deze woning hoort ook een binnen- en buitenberging en een eigen parkeerplaats. Heeft u geen auto? Het is mogelijk om de parkeerplek niet af te nemen. Dat scheelt u €35.000 op de prijs.

Hoe wilt u uw nieuwe woning opgeleverd hebben?
Met of zonder parkeerplaats? Casco of Turn-key?
Kiest u voor een hybride systeem of kiest u voor 100% gasloos?

De koopsommen zijn van €661.500,- tot en met €992.500,- (casco) vrij op naam.

Laat u verrassen door dit prachtige project en alle mogelijkheden. Ons team van experts staat voor u klaar om u te helpen uw droomwoning te realiseren.

Mail, bel of app ons en dan laten wij u geheel vrijblijvend dit prachtige transformatieproject aan u zien.